CaneaCasa er en nystartet virksomhed, hvis opgave er at udvikle, designe, fremstille og markedsføre et nyt møbel - et “to i et” koncept. En hule til hunden, som samtidigt er et møbel til hjemmet.

 

Ideen til hundehulen CaneaCasa Cave opstod som resultat af et langt liv med hunde. Hos gode vener så jeg, at gravhundende Knold og Tot hyggede sig i en hulekasse, hvor de kunne holde sig lune og trygge. Det tænkte jeg en del over. Min egen hund Bessy lå i en kurv ved trappen, hvor der var træk og kuldenedfald. Det skulle der gøres noget ved, inden den blev syg af det.

 

Hulen blev til en kasse, hævet passende over gulvet (hunde elsker jo at liggehøjt med godt udsyn). Hulen skulle også have en oval indgang, for sådan er det jo for huler i naturen. Og ja, selvfølgelig også med to adgangsveje, så hunden kan smutte ud, hvis den føler sig truet fra den ene af siderne. Som madras i hulen brugte jeg en babydyne.

 

Så var hulen sådan set færdig og hunden glad, men den var ikke ret præsentabel. Den skulle også gøres til et egentligt møbel, der kunne pynte i hjemmet, så Mor også blev glad.

 

Efterhånden er det mange hunde, der her har elsket deres egen hule. Tryghed, ro og uforstyrret hvile og søvn har helt sikkert også været en væsentlig årsag til, at vi er blevet rost for vore rolige og tillidsfulde hunde.

 

Vennerne begyndte så at spørge, hvorfor jeg ikke fik hundehulen sat i produktion. Mit svar var, at jeg havde for travlt med min forretning.

 

Tiderne er nu skiftet. Jeg har fået mere tid, og dyrevelfærd og en smuk bolig er noget, der nu er lægges meget mere vægt på. Så nu har jeg endeligt kastet mig ud i at realisere hule-projektet, som jeg brænder for. Til glæde for hunde og for hjem.

Finn Rüsander

Hvem er jeg?

 

Jeg er uddannet akademiingeniør. Jeg har været beskæftiget med salg af tekniske produkter det meste  af mit voksenliv.

 

Jeg har haft mange forskellige arbejdsopgaver. En meget stor del af dem som virksomhedsleder og i de seneste mange år har jeg drevet egen virksomhed.

 

Nu har jeg lyst til at slippe min kreative side løs.

Mit nyeste projekt er CaneaCasa.

 

KONTORADRESSE

 

CaneaCasa ApS Skovkrogen 10 7323 Give CVR 27350887 Tlf: 70200108

CaneaCasa